vrijdag 16 november 2012

Nieuwe blik


Deze nieuwe blik in de kerkzaal kan vanaf deze week geworpen worden: er is een gat gezaagd in de zijmuur op de eerste verdieping. Later in het plan komt er nog meer verdiepingsvloer bij, zodat de vide wat kleiner wordt :-). Beneden op de begane grond is het zicht op de 'chaos' compleet, want de zandcementvloer is door profi slopers verwijderd. Dit moest gebeuren omdat de oude vloerverwarmingsbuizen niet meer goed waren. Dus dat wordt ook allemaal vernieuwd. Tsja, we zitten nog wel even in de fase dat het er allemaal niet zo netjes uitziet, maar dat hoort erbij.
Midden in de foto duiken de contouren op van twee nieuwe trapgaten naar de kelder, voor onszelf en voor de buren. Nog even een stukje beton eruit lichten...

O ja, we kregen een brief van onze hypotheekverstrekker, ik citeer: 'Gefeliciteerd. U kunt met een gerust hart gaan genieten! Misschien moeten de wanden of deuren nog een kleurtje krijgen en staan alle spullen nog niet in de juiste kamers. Maar met uw hypotheek zit het zeker goed.' Nou, gelukkig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten