maandag 31 december 2012

Laatste dagje

Vandaag de laatste dag van klusjaar 2012 en er is weer hard gewerkt. Vóór de kerst heeft Hendrik met Mario plafonds in de slaapkamers van 9a gemaakt. Ook in de badkamer zit al een plafond. Dus nu kan in het nieuwe jaar Arie de stukadoor al komen, dan zal het er allemaal nog beter uit gaan zien. Dat schiet lekker op! Alle tegels en de keuken zijn inmiddels ook al in huis.
Intussen zijn we bezig met nadenken over de verlichting in ons eigen nieuwe huis. Want allerlei zaken zouden kunnen worden ingebouwd, als er al een besluit over is genomen. Hoe eerder je rekening kan houden met sommige leidingen etc, hoe mooier het wordt. Vind ik altijd wel erg moeilijk om al in zo'n vroeg stadium besluiten te nemen waarvan je denkt: dat is toch nog niet aan de orde. Maar ja, Hendrik is meester in vooruit denken, en volgens hem is het wel aan de orde. Dus duiken we de verlichting-catalogussen maar in. Pfff, veel te kiezen.

Ik hoop voor het nieuwe jaar dat de hele verbouwing soepel blijft verlopen en dat er binnenkort leuke mensen langskomen die denken: 'Hé, dat wordt mooi, daar wil ik wel wonen!'
Gelukkig en gezond 2013 voor iedereen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten